Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Girona
Suspès el judici contra els solidaris amb Núria Pòrtulas

El judici s'ha suspès per problemes amb el visionat de les càmeres de seguretat de la Subdelegació de l'Estat a Girona

29/05/2012 Drets i Llibertats
El judici previst per aquest dimarts al matícontra dos membres del grup de suport a Núria Pórtulas ha quedat aplaçat fins al 29 de juny. L'acusació ha demanat la suspensió del judici per problemes amb el visionat de les càmeres de seguretat de la Subdelegació de l'Estat a Girona

La defensa, que sí ha tingut ocasió de visionar les imatges, ha ofert a l’acusació fer un recés, però l’acusació s’hi ha negat. La defensa ha volgut deixar clar que als solidaris amb Núria Pòrtulas els interessa que es vegin les imatges per desmuntar les mentides versades sobre ells. 

A les portes, una concentració amb una cinquantena de solidaris han mostrat tot el suport als dos encausats que s'enfronten a un judici per una encadenada que es va realitzar l'abril del 2010 a la subdelegació del govern en solidaritat amb Pórtulas mentre el Tribunal Suprem en deliberava l'alliberament. 

Durant la protesta hi va haver una càrrega policial i el fiscal sosté que els imputats, un cop els van alliberar, van fer servir les cadenes per colpejar tres agents. El fiscal demana presó per als dos joves, que s'enfronten a penes de fins a quatre anys i vuit mesos de presó. La defensa nega els fets i assegura que els agents es van lesionar ells mateixos perquè, enmig del desordre, van caure a terra. 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid