Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets Palma fa sentir la seva protesta contra el Segon Cinturó al carrer

L'assemblea de Palma de Maulets ha dut una acció de protesta contra el projecte del Segon Cinturó. Aquesta tarda a les 4 l'organització del jovent independentista i revolucionari ha desplegat una pancarta a l'edifici Ocaso, a plena llum del dia i al centre de Palma contra el projecte de Segon Cinturó que es vol dur a terme de forma encoberta en el Pla de Carreteres recentment aprovat.

Amb aquest gest Maulets vol deixar clar que "sempre que els especuladors i els polítics traïdors s'uneixin per destruir el nostre territori, es trobaran davant la nostra ferma voluntat d'evitar-ho".

En aquest sentit, Maulets manifesta el seu suport a l'Assemblea de Col·lectius Contra el Pla de Carreteres.

09/12/2009 20:47 Territori

El nou segon cinturó implica ampliar el traçat actual -que va de Carrefour a Al Campo- i allargar-lo fins a la rotonda de la carretera d'Establiments. Actualment, es troba paralitzat perquè per executar-lo cal que, abans, el Consell aprovi definitivament el pla de carreteres, cosa que no passarà fins al ple de desembre. Amb l'aprovació, es podrà començar a redactar el projecte i es podrà procedir a licitar-lo. Amb tot, com que es tracta d'una actuació amb un pressupost important, la seva tramitació no és curta i el conseller insular d'Obres Públiques, Antoni Pascual (UM), ja ha advertit que és "impossible" que les obres puguin començar abans de l'estiu.

Aquest nou segon cinturó de Palma costarà més de 50 milions per sobre de la quantitat prevista en el Conveni de Carreteres, en el qual es pressupostà aquesta actuació en 105 milions d'euros. Si no hi ha més retards, aquesta obra s'iniciaria durant la segona meitat de l'any que ve i serà finançada íntegrament per l'Estat, malgrat l'increment pressupostari.

 

Per saber-ne més

Dia de lluita contra el Pla de Carreteres - Llibertat.cat

Concert reivindicatiu contra el Pla de Carreteres! de Mallorca - Llibertat.cat

Es presenten mocions als municips de Mallorca contra el Pla de Carreteres - Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid