Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
Concentració per aturar un desnonament a Badalona

"La llei no només condemna la familia a quedar-se sense sostre, a més els deixa amb un deute de per vida"

07/05/2012 Drets i Llibertats
Aquest dimarts la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha convocat una concentracióper evitar el desnonament d'una família de quatre fills. L'execució, dictada pals jutjats de primera instància de Badalona, tindrà lloc al carrer Pau Piferrer 117 a partir de les deu del matí.  

Segons la PAH, "la llei no només condemna la familia a quedar-se sense sostre, a més els deixa amb un deute de per vida amb l'entitat financera que d'altra banda continua rebent ajudes per públiques, que tots paguem, per poder continuar estafant". Es tracta de Bankia.

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, des de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, fa una crida per demanar la solidaritat de la resta de ciutadans, per tal de donar suport als afectats per un acte que considera "totalment injust". 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid