Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desnonaments
La CUP se suma a la lluita pel dret a l'habitatge a Sant Celoni

La PAH del Baix Montseny farà demà  la primera trobada a la plaça de la Vila de Sant Celoni, tal com es va acordar en l'assemblea constituent el passat 14 d'abril.

27/04/2012 Drets i Llibertats
La CUP a Sant Celoni se suma a la lluita pel dret a l'habitatge donant suport a les accions que endegui la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i l'Habitatge (PAH) del Baix Montseny, constituïda el passat 14 d'abril a la Rectoria Vella de Sant Celoni.

Precisament, la PAH del Baix Montseny  farà demà dissabte 28 d'abril la primera trobada a la plaça de la Vila de Sant Celoni, tal com es va acordar en l'assemblea constituent. L’objectiu és ser un punt de trobada, ajuda mútua i acció de totes aquelles persones que estan a punt de perdre el seu habitatge i de persones sensibilitzades amb aquest problema, amb ganes de denunciar aquesta situació i lluitar per un sistema més just.

La intenció de la PAH del Baix Montseny es reunir-se cada dos divendres a les 7 de la tarda a la plaça de la Vila (llevat d'aquesta setmana que es reunirà en dissabte) i poder contactar amb afectats tant de Sant Celoni com de les poblacions dels voltants, abans que el banc faci l'execució hipotecària, i intentar negociar solucions raonades, que passarien per la dació en pagament -és a dir, que un cop entregat el pis, el deute quedi eixugat- i el lloguer social (que els afectats pugin seguir vivint al seu pis, ara propietat del banc, pagant un lloguer assumible), segons s'informa VallèsOriental.com
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid