Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homentage
Jornades sobre Joan Fuster al barri del Carme de València

Avui i demà  al Racó de la Corbella (C/ Maldonado, 46. Velluters, València).

26/04/2012 Cultura
L’assemblea comarcal de l’Horta d’Endavant (OSAN) vol aprofitar la commemoració del 50é aniversari de la publicació de "Nosaltres, els valencians" per difondre la figura i les idees de Fuster.  Per aquest motiu ha organitzat unes jornades al voltant de la seva personalitat  amb alguns dels millors experts en la seua obra.

Avui a les 19.30h, es farà una taula rodona  "Aproximació a l'obra de Joan Fuster", amb l'escriptor Francesc Pérez Moragón; el catedràtic de la la Universitat Jaume I,  Vicent Salvador i Guillem Calaforra, autor de Dialèctica de la ironia. La crisi de la modernitat en l'assaig de Joan Fuster.

Demà, 27 d'abril a les 19.30h, Presentació del llibre De Llorente a Marx. Estudis sobre l'obra cívica de Joan Fuster, de Pau Viciano.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid