Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Agressions a Vic
Continuen les mostres de rebuig a les presumptes agressions de Josep Anglada

La CUP a Vic demana a l'Ajuntament que exerceixi l'acusació popular en les presumptes agressions d'Anglada. Maulets, Coordinadora Antifeixista i el Casal Manel Viusà denuncien les incongruències en la versió del fets del presidents de PxC.

29/04/2012 Política
En un comunicat, la CUP a Vic denuncia les presumptes agressions de Josep Anglada, president de PxC, del passat 22 d'abril. Al proper ple, la CUP presentarà una moció perquè l'Ajuntament es personi en l'acusació popular contra les presumptes agressiones racistes d'Anglada a la Plaça Major.

La CUP també ha enviat una carta oberta a tots els partits de tradició democràtica amb la proposició d'arribar a un compromís per votar en contra de qualsevol moció que presenti PxC.  A més, demana als ciutadans de Vic que s'uneixin a la manifestació contra el racisme i a favor de la cohesió social el 26 de maig.

Incongruències en la versió dels fets d'Anglada

Per la seva banda, Maulets Osona, la Coordinadora Antifeixista d'Osona i el Casal Independentista Manel Viusà de Vic denuncia les pressions polítiques, policials i mediàtiques que els van obligar a desconvocar la concentració antifeixista del passat divendres.

Segons aquestes entitats, alguns mitjans de comunicació han donat per bona la versió dels fets al·legada per Anglada. Posen de manifest les incongruències de la seva explicació, es pregunten on eren els suposats vidres del retrovisor que, diu Anglada, van ser trencats pels manifestants. Tampoc no queda clar com és que el president de PxC va començar a conduir de manera tan temerària, pujant a les voreres amb l'automòbil i quasi atropellant una família amb cotxet. Sense imatges de l'agressió, afegeixen les entitats, no es pot donar per vàlida la versió d'Anglada.

Finalment, les organitzacions es reafirmen en la lluita antifeixista i donen suport als dos joves agredits.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid