Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
La Garrotxa amb el lipdub per la llengua de Perpinyà

A Perpinyà es farà un tast de productes locals al Casal Jaume I

18/03/2012 Llengua
Maulets i l'Assemblea de l'Esquerrra Independentista de la Garrotxa han organitzat una sortida a Perpinyà coincidint amb la grabació el 31 de març del lipdub per la llengua organitzat per la Federació d'entitats de la Catalunya nord.

Aquest lipdub s'enmarca en una jornada reivindicativa on els diferents pobles sota administració francesa, alsacians, bascos, corsos, occitants, bretons i catalans reclamaran el reconeixament oficial de les seves respectives llengues .

La cançó escollida, en votació popular, per a la grabació del lipdub és Parlem català de Jordi Barre i arrenjada pel punxadiscos Raph Dumas, que ha adaptat la cançò a les necessitats rítmiques del lipdub.

Està previst que la sortida, des d'Olot, sigui amb autocar a les nou del matí. Arribats a Perpinyà es podrà fer un tast de productes locals al Casal Jaume I, on membres de l'entitat explicaran la realitat de la Catalunya Nord i donaran les instruccions de coordianció per a participar de la grabació del lipdub, que els organitzadors pretenen sigui record mundial de participació.

Les reserves de places per l'autocar es poden fer enviant un correu electrònic a mauletsgarrotxa@gmail.com.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid