Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Opinions contundents
Quin ha estat el preu dels darrers indults a delinqüents d'UDC?

Josep Sort planteja al seu bloc el preu de CiU en els indults als condemnats per corrupció d'UDC i adverteix d'una esquerda i moviments a la base convergent

17/03/2012 Política
Sort exposa a The Land of Graccus, sense pèls en la llengua i com és habitual, quin ha estat i quin serà el preu dels indults per als "delinqüents d'UDC" condemnats per casos de corrupció (desviament de fons públics, ja que van contractar estudis irrellevants, dins de l'anomenat cas Treball), i que es veuran beneficiats de la gràcia reial malgrat que mai tornaran els milions d'euros estafats a l'administració pública.  Sort planteja la preguta de manera retòrica "Perquè suposo que a aquestes alçades no hi haurà ningú tan naif per pensar que han sortit gratis!!"

El professor universitari i veterà independentista adscrit a RCat es planteja: "Però ara, després de la notícies dels indults, i en un context de crisi, de retallades salvatges, és inevitable preguntar-se quin ha estat el preu dels indults. Com també és inevitable preguntar-se com és possible que encara CiU toleri que Duran empri el nom de Pujol per tapar-se les vergonyes. Un Pujol en plena sortida de l'armari, per altra banda. I segurament no és cap casualitat que ambdues coses coincideixin en el temps. Quan algú intenta aixecar més el cap, el sistema fa mans i mànigues per tallar-l'hi."
 
Per aquest motiu insinua que  "les bases convergents, fartes de tanta tonteria, s'hagin començat a organitzar per la seva banda. Ja veurem fins on els deixen arribar."
 
Per a Sort, "CiU està tan emmerdada en la corrupció, té tants pufos a amagar sota les estores, dins els calaixos o els armaris, a tots els nivells, però sobretot a nivell municipal, que difícilment se la pot considerar una organització sobirana i lliure de prendre decisions col.lectives, més enllà d'aquelles que van dirigides a salvar el cul dels seus elements corruptes".

En aquest sentit, en opinió del blocaire CiU "no té ni sap què són les línies vermelles, aquelles que mai s'han de sobrepassar si no es vol trair el sentit més profund, més pregó -que es deia abans- d'un partit. No té ni una engruna del que en filosofia política, se'n diu concepció republicana de la política, que no és exactament el mateix que la seva concepció estrictament políticoinstitucional"

Sort recorda que, tal i com ja va advertir fa un temps, que vistes les renúncies del partit conservador i la descomposició dels seus fonaments ètics  "el millor per a CDC, si més no, hauria estat dissoldre's, com ho va fer Unió Mallorquina, i començar de cap i de nou, alliberada de tots els elements corruptes i amb unes mínimes garanties per a que no es tornessin a reproduir al seu interior. Sense les hipoteques dels corruptes, llavors sí que CDC podria esdevenir una força alliberadora, o en tot cas, serien més plausibles els seus eslògans sobiranistes."
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid