Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
La presentació de l'ANC a Puig-reig també fa el ple

L’ANC, ja  compta ja amb 265 agrupacions territorials, de les quals l’Assemblea Territorial Puig-reig per la Independència creada el dia 30 de gener d’enguany n’és una.

28/03/2012 Política
Unes 200 persones van omplir la sala Doctor Llaverias a la presentació de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Puig-reig (Berguedà). L’acte va tenir lloc el divendres  passat  i va comptar amb la participació de Ricard Garreta de la Fundació Catalunya Estat, de Marcel Mateu membre del Consell Permanent de l'ANC, de tres representants de l’Assemblea Territorial Puig-reig per la Independència i de la Polifònica de Puig-reig que va cloure l’acte interpretant el Cant de la Senyera i els Segadors conjuntament amb el públic que omplia la sala a vessar.

Durant el transcurs de l’acte el públic assistent va arribar a pronunciar-se en diferents moments en total acord amb els ponents pel que fa a la urgència de constituir un estat propi per Catalunya. Sobretot després de sentir la ponència de Ricard Garreta sobre els costos polítics, econòmics i socials que representen per Catalunya la permanència a Espanya. No només per l’espoli fiscal, sinó també per la impossibilitat de poder construir les infraestructures que necessitem com a país per tirar endavant i sortir de la crisi.

També es va demostrar la viabilitat econòmica d’un Estat Català independent que se situaria als nivells de benestar de països com Holanda, Bèlgica, Àustria, Dinamarca, Suècia, etc. amb un PIB per càpita semblant al d’una Catalunya independent. Països que comparteixen amb Catalunya una dimensió semblant que els fa més eficients en la seva organització interior i més competitius en la internacionalització de la seva economia. Una Catalunya independent es convertiria en el setè estat de la Unió Europea amb un PIB per càpita més elevat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid