Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Primavera valenciana
La Fiscalia obre diligències per les actuacions policials en les protestes estudiantils

Segons la Fiscalia, davant l'existència d'actuacions "en un o diversos jutjats d'instrucció" de València en relació amb aquests fets, s'ha procedit a remetre l'actuat al jutjat competent

06/03/2012 Drets i Llibertats
La Fiscalia ha incoat diligències d'investigació penal davant les denúncies interposades per diverses organitzacions en relació a les actuacions policials durant les protestes estudiantils ocorregudes el passat mes de febrer a la ciutat, que ha estat batejada com a la #primaveravalenciana segons ha informat el ministeri públic en una nota de premsa.

Segons la Fiscalia, davant l'existència d'actuacions "en un o diversos jutjats d'instrucció" de València en relació amb aquests fets, s'ha procedit a remetre l'actuat al jutjat competent.

La detenció el passat 15 de febrer d'un menor d'edat, alumne de l'IES Lluís Vives de València, durant una protesta no comunicada contra les retallades en educació i els retards del Consell en el pagament de les despeses de funcionament dels centres, va iniciar deu dies de manifestacions i un debat a través d'internet i les xarxes socials.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid