Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Joan Margarit: "Si l'independentisme ha de portar les Vegas, no m'interessa"

Ahir al vespre el poeta i arquitecte, Joan Margarit va participar en el 2n Diàleg per la Independència a Sant Just Desvern. El títol coincideix amb el seu darrer llibre de poemes.

02/03/2012 Política
El poeta Joan Margarit ha sostingut que el principal obstacle per la independència "som nosaltres mateixos" en un recital a l'Ateneu de Sant Just que ha organitzat l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Margarit ha posat un exemple, ara que en el debat sobre el pacte fiscal s'ha popularitzat l'eslògan 'Espanya ens roba': "La culpa és nostra per deixar-nos robar", ha dit. Un altre exemple que ha posat és l'Institut Ramon Llull, que ha titllat de "Cervantes de cinquena regional": "És començar la casa per la teulada", segons el poeta. Així ha refermat el seu independentisme que, ha explicat, ha de servir per salvar la llengua. Si "ha de servir per portar aquí las Vegas", "no m'interessa", ha conclós, segons diversos mitjans que reprodueixen una informació de l'Agència Catalana de Notícies.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid