Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Serveis Públics
Tres mil persones es mobilitzen a Xàtiva contra les retallades

La marxa va començar a la plaça de Bous, considerat uns dels símbols del malbaratament del PP.

24/02/2012 Drets i Llibertats
Unes 3000 persones es van manifestar ahir al vespre pels carrers de Xàtiva convocats per la Plataforma en defensa dels serveis públics, una Plataforma recent creada a Xàtiva que agrupa a diferents col·lectius com les associacions de veïns del Raval i del Barri Nord-Oest; col·lectius socials com Xateba, Camot, Endavant; AMPA'S, professorat, treballadors de sanitat; tots els sindicats i els partits polítics de l'oposició.

Al llarg del recorregut que va començar a la plaça de Bous, uns dels símbols del malbaratament del PP, i que va acabar a les portes de l'Ajuntament on es va llegir el manifest. Durant la marxa es van escoltar crits contra les retallades en sanitat i educació, contra el malbarament del PP o contra la repressió patida aquests darrers dies pels estudiants a València.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid