Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tancada a les Corts valencianes en solidaritat amb el Parc Alcosa

Demà es farà un concert de cambra solidari i una vigília que anirà acompanyada d'un dejuni col·lectiu de 24 hores com a mostra de solidaritat amb Toni Valero en vaga de fam.

03/02/2012 Drets i Llibertats
Diputats de Compromís i Esquerra Unida amb amb altres representants del moviment 15-M i els sindicats CGT i Intersindical Valenciana han passat la nit a les Corts valencianes en suport amb el col·lectiu SOS Park Alkosa.

Aquestes persones van remarcar que el col·lectiu realitza un paper bàsic d'inserció laboral i social en un barri d'Alfafar on "més del 70% dels seus habitants viu sota el llindar de la pobresa". També van recordar el deute de les administració públiques amb el col·lectiu en conceptes de salaris i subvencions a més de 60 de famílies el que posa "en perill" 25 anys de "labor comunitària". 

Més mostres de solidaritat

Darrerament, s'està reben nombroses mostes de suport. destaquem la PASALF, una Plataforma que agrupa a 22 associacions culturals, esportives, musicals i socials del Parque Alkosa i Alfafar. Així com la Plataforma pels Drets Socials. Per la seva banda, Amnistia Internacional també s'han interessat per la lluita del  col·lectiu.

Avui se celebrarà una asamblea oberta a l'escola pública Orba de Parque Alkosa.

Concert solidari

Demà a les 18h hi haurà un concert de cambra solidari a La Nau (Universitat, 2) a càrrce del Quarte de Corda Nossa



Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid