Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Presentació de les 35 assemblees per la Independència de les comarques nord-orientals

Ahir a les 12h a la terrassa del Museu d’Història de la ciutat de Girona

05/02/2012 Política
Ahir es van presentar  les 35 Assemblees Territorials de l’Assemblea Nacional Catalana de les comarques nord-orientals a Girona

Durant la pròxima setmana, les 35 Assemblees han organitzat una sèrie d’actes per donar a conèixer a la ciutadania què és i quin objectius té l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), la constitució formal de la qual està prevista pel proper 10 de març.
 
Per tal de preparar el camí cap a aquest procés, les Assemblees Territorials de la demarcació de Girona (Alt i Baix Empordà, Garrotxa, Gironès, La Selva i Pla de l’Estany) han treballat per difondre aquest missatge de transversalitat, obertura i democràcia que és la base del seu funcionament. L’objectiu principal de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) és aconseguir una majoria ciutadana que pressioni el Parlament per caminar cap a l’Estat Propi i la independència de Catalunya. Amb aquests actes es pretén fer ben pròxim aquest missatge a tota la ciutadania.
 
Posteriorment, Gemma Cabarrocas, membre del Comitè Organitzador, va obrir una roda de premsa per informar els mitjans de comunicació de totes les activitats lúdiques i actes que es durant a terme durant aquesta setmana. Va remarcar també la importància de l’Acte Central del diumenge dia 12 de febrer a l’Auditori de Girona i ha convidat a tothom a participar-ne activament.
 
L’acte havia començat amb el “Cant de la Senyera” mentre una gran senyera estelada era hissada a la torre del Museu, ben visible per tant des de la plaça Catalunya i molts altres punts de la ciutat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid