Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Els alcaldes d'Arenys de Munt i Girona encapçalen l'acte de l'ANC a Girona

L'esdeveniment comença a les 10 del matí

12/02/2012 Política
Les assembles nord-orientals de Assemblea Nacional Catalana (ANC) celebraran aquest diumenge el seu primer gran acte per la independència a Girona. Centenars de persones i desenes d'assemblees territorials s'han mobilitzat per organitzar aquest acte unitari, que està encapçalat pels alcaldes de Girona, Carles Puigdemont, com a amfitrió, i per l'alcalde d'Arenys de Munt, Josep Manel Ximenis, pel seu simbolisme i rellevància en l'avenç independentista. A més, també hi participarà l'exalcalde de Salt, Salvador Sunyer.

A més de Ximenis, a l'acte hi assisteixen altres càrrecs destacats de la CUP, els membres de la qual participen activament a l'ANC. És el cas dels portaveus de la formació a Girona i Banyoles, Jordi Navarro i Sandra Pazos, entre d’altres.

L'acte té lloc, com ja va informar Llibertat.cat, a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona. Puigdemont farà a les deu del matí la recepció oficial als membres del Secretariat i el Consell Permanent de l'ANC i els 35 coordinadors de les territorials nord-orientals.

A més, es durà a terme una concentració a la Plaça del Vi de Girona amb castellers, gegants, grallers i altres grups de cultura popular que faran una marxa festiva a les 11 hores cap a l’Auditori-Palau de Congressos on es fa l’acte.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid