Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment 15-M
Presenten al Parlament 10.000 signatures contra les retallades sanitàries

A les quatre de la tarda es realitzarà una concentració al Parc de la Ciutadella

30/01/2012 Drets i Llibertats
Membres de la Junta de Personal de Can Ruti, Indignats Gramenet i Badalona Indignada portaran aquest dilluns a la tarda al Parlament de Catalunya 10.000 signatures recollides contra les retallades sanitàries. Prèviament, a les quatre de la tarda es realitzarà una concentració.

Les 10.000 signatures s'han recollit durant els últims mesos gràcies al treball continu dels diferents grups i a activitats com l'Acampada Can Ruti.

Amb el lliurament de firmes, els promotors volen posar de manifest i fer arribar als responsables polítics el rebuig a les retallades socials en considerar que "es tracta d'una decisió política en un context de crisi, com posen de manifest les darreres declaracions de la presidenta de l'FMI, Christine Lagarde".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid