Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Hors Urbans
Els veïns de Benimaclet es tornen a manifestar contra les actuacions del BBVA

El proper divendres convoquen una concentració davant una sucursal de l'entitat bancària i dissabte una manifestació des de la plaça de Benimaclet fins als Horts Urbans

25/01/2012 Territori
Diumenge passat, les persones integrades en el projecte dels horts urbans es van reunir per valorar els danys causats pel BBVA en els treballs de condicionament i neteja realitzats fins ara, així com analitzar les accions a realitzar.

L'assemblea fou nombrosa i estàven representades cadascuna de les seixanta parcel·les, deixant molt clar que el  lema "Els horts veïnals, un projecte que no té marxa enrere" està molt assumit al barri.

Es va  valorar molt negativament aquesta nova acció duta a terme pel BBVA, que no content amb barrar per impedir que segueixen realitzant els  treballs de condicionament, "s'ha superat en cinisme i crueltat tornant a omplir de terra i roques les labors que havíem realitzat durant aquestes setmanes, i tot això sense comptar amb cap tipus de llicència municipal per poder dur a terme aquestes obres, segone els veïns

Opinen que la Regidoria responsable de paralitzar una obra sense llicència s'ha cobert de glòria "Vol dir això que a partir d'ara tothom podem realitzar obres sense comptar amb llicència, o solament és *gula per al BBVA?"

Per ser de debò tots iguals davant la Llei, el Regidor Félix Crespo no ha de trigar ni un minut més a sancionar a aquesta entitat i obligar-li a deixar el terreny en les mateixes condicions de neteja que  la deixen. "Treballs aquests, tornen a recordar, que van ser realitzats amb els nostres propis diners".

L'assemblea va decidir demanar a l'ajuntament, i concretament a la Regidoria d'Urbanisme, a seguir negociant amb l'entitat bancària, tal com es va aprovar mitjançant la moció signada per tots els grups municipals en el ple municipal del passat mes d'octubre.

Els veïns i les veïnes de Benimaclet esperen que en el ple municipal d'aquest proper divendres surti a relluir d'una vegada per sempre el contingut del document que el BBVA va enviar a la regidoria d'Urbanisme a principis de desembre, i que, a opinió del regidor Jorge Bellver "és infumable".

"Un mes i mig després,  que tenim el dret a saber com és d'infumable aquest document i a quines cartes juga el BBVA" van exclamar els presents a l'assemblea
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid