Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Benimaclet
Centenars de veïns donen suport al projecte d'horts urbans a València

Més de 400 persones es van manifestar ahir al barri Benimaclet per donar suport el projecte d'horts urbans veïnals en el qual treballa l'associació veïnal des de fa un any i protestar "contra el propietari de la parcel·la, el banc BBVA, pel bloqueig que manté des de fa dos mesos" d'aquest terrenys.

18/12/2011 Territori
Horts urbans Horts urbans | Autor: Associació de Veïns
La manifestació va transcorrer per diversos carrers del barri i va acabar en la parcel·la on aniran els horts, en la qual un tractor que ha realitzava  el roturament i punzament de la terra per deixar-la "preparada per al seu cultiu".

L'associació exigeix conèixer el document que l'entitat financera ha transmès a l'Ajuntament, al que no han pogut tenir accés, i han urgit així a l'equip de govern a reunir-se amb els grups de l'oposició per estudiar i fer públic aquest document.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid