Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
31-D
Mig centenar de joves es manifesten a Palma contra la crisi

A l'entorn de mig centenar de joves es van manifestar ahir pels carrers Palma sota el lema "Els joves sortim al carrer plantem cara a la crisi". La marxa estava convocada per Maulets i la CAJEI dins del marc de mobilitzacions reivindicatives de la Diada Nacional de Mallorca.

30/12/2011 Política
El manifestants han  sortit de la font de la rambla de Palma escortats per la policia nacional corejant consignes "ni com França, ni com Espanya: Països Catalans"; "Mallorca no és Espanya" i Policía tortura i assassina i han finalitzat la marxa en l'espai cultural Can Alcover.

Durant la manifestació s'ha llegit un manifest en el qual han denunciat les "agressions" al territori i al "poble", han acusat a l'entitat Cercle Balear de pertànyer al "sector feixista" i d'estar "emmascarat darrere d'una falsa moderació". El manifest  condemna les dificultats que sofreix la joventut per accedir a l'habitatge o a un servei sanitari "universal

Ja en Can Alcover, on s'han organitzat diferents activitats de caràcter lúdic, David Pujol, al que demanen 9 anys de presó i 13.000 euros de multa per presumptivament atemptar contra l'autoritat i ultratjar la bandera espanyola l'any passat durant la celebració de la diada de Mallorca, ha defensat el caràcter pacífic de la marxa. "Lluitarem al màxim per a que així ho sigui", ha destacat Pujol.

En aquest sentit, el jove ha explicat a Europa Press que el cas pel qual ell i tres companys més estan encausats s'està "investigant " i no ha volgut detallar més dades per "facilitar el treball a la policia".

Tanmateix, ha assenyalat que els incidents de l'any passat van ser motivats pel nerviosisme de dos joves agents de policia "que van començar a colpejar la gent" i perquè hi havia un "feixista que tirava cadires de ferro per sobre dels manifestants" i que, en el context de les agressions, hi va "haver gent que es va haver de defensar".

Font: Diari de Balears

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid