Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
RETALLADES
Els sindicats d'ensenyament del País Valencià es mobilitzen en defensa dels serveis públics

Al llarg d'aquesta setmana, els sindicats del sector han convocat diverses mobilitzacions arreu del país per tal de defensar els serveis públics i oposar-se a les retallades

16/12/2011 Laboral
L'intersindical (STEPV), Comissions obreres (CCOO PV) i la Federació de treballadors de l'UGT (FETE UGT PV) han volgut mostrar el rebuig a les mesures que es proposen en els pressupostos de la Generalitat Valenciana pel 2012, entre els quals hi figuren retallades en inversions i infraestructures, congelació salarial i inexistència d'oferta d'ocupació pública. Han considerat que són “un atac als serveis públics” subratllant que “això comportarà l'acomiadament de 800 persones al Consell, 2400 en educació i 900 en sanitat, a més de la supressió de les ofertes d'ocupació pública”.

Després de la convocatòria de concentració del passat dilluns 12 de desembre en els diversos centres educatius del País Valencià en defensa de l'ensenyament públic, ahir hi va haver noves concentracions convocades pels sindicats d'ensenyament per tal de defensar les condicions laborals i retributives que s'havien acordat el novembre del 2010 amb la Generalitat.

Els sindicats han qualificat d”intolerable” el fet que la Conselleria denuncii al seu propi Acord firmat el novembre del 2010 on s'establia el sistema de provisió de llocs de treball en règim d'interinitat, argumentant, sota l'aval d'Hisenda, la necessitat d'estalvi econòmic. Més d'un centenar de docents interins van assistir a la concentració davant les portes de la Conselleria d'educació a València, mentre que a Alacant s'hi reunien un centenar de professors més, i una cinquantena a Castelló.

Neix la Coordinadora de Professorat Interí


El STEPV i AFID han declarat que cal mantindre la pressió, tant en les reunions amb l'Administració com en el carrer. Per altra banda, les assemblees comarcals convocades aquesta setmana per els Sindicats al llarg del País Valencià, començaran a treballar en la creació d'una Coordinadora de Professorat Interí, per tal de fer el seguiment de les negociacions amb l'Administració sobre els diferents articles de l'Acord, així com crear un ens per plantejar altres qüestions que preocupen al professorat interí.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid