Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Drets
Bildu presenta una declaració sobre els drets dels presos al Parlament navarrès

Proposa que el Parlamentfaci una declaració demanant que es respectin els drets dels presos i que s'acabi amb la dispersió

10/12/2011 Internacional
El grup parlamentari de Bildu a Nafarroa ha presentat una declaració institucional sobre els drets dels presos polítics bascos per tal que sigui debatuda al Parlament navarrès. A la declaració demana que es respectin els drets dels presos com a "un dels pasos que s'han de fer en el camí de la normalització política".

Així, afirma que "s'estan obrint les portes a la possibilitat de tancar definitivament la situació de violència i crear un escenari basat en el debat democràtic". En aquest sentit, assenyalen que un dels "passos que cal fer en el camí de la normalització política" és el de garantir "el respecte als drets dels presos".

Bildu proposa que el Parlament navarrès faci una declaració demanant que es respectin els drets dels presos, que s'acabi amb la dispersió i que els presos amb malalties greus i que han complert la seva condemna siguin posats en llibertat el més aviat possible.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid