Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP proposa canvis a la Patum de Berga

La CUP proposa una nova estructura organitzativa per la Patum. Tal com va plantejar a la reunió del Patronat de la Patum que es va celebrar a Berga divendres passat, "la societat canvia, la festa també i, per tant, cal que també evolucioni la seva organització, adaptant-se als nous temps".

El Patronat de la Patum fou constituït el 24 d'abril de 2001. Al llarg d'aquests 10 anys, molts patumaires han dedicat els seus esforços al Patronat, amb la finalitat d'administrar, conservar i coordinar el desenvolupament La Patum. La CUP considera que cal valorar tota la feina feta fins ara.

14/11/2011 11:23 Cultura

Amb tot, apunta que passats 10 anys es podria millorar l'estructura organitzativa que governa La Patum. És per això que proposa una nova estructura que administri i coordini La Patum "amb la major efectivitat possible, adaptada als temps actuals i amb una clara voluntat de comunicació i transparència". Per la formació, és "un punt de partida obert a matisos però pensat per dotar de la millor organització possible ala festa de tots els patumaires".


Òrgan de Govern

Junta operativa formada per 6-8 persones que permeti prendre decisions amb celeritat i legitimitat. Amb relació directa amb tots els grups o comissions.

Comparses

Grup format per persones relacionades directa i indirectament amb les comparses. Amb l’objectiu de vetllar per les coreografies, el manteniment de la imatgeria, el bon desenvolupament de les passades i la Patum a la Plaça, proposar els títols de patumaire, vetllar per la seguretat, compliment de la normativa del foc...

Finançament i Màrqueting

Grup que s’encarregui de vetllar per al millor finançament per a la festa, buscant fonts i fórmules, patrocinadors, possibles convenis... amb l’objectiu de promocionar la festa i la ciutat conjuntament amb els sectors del comerç i l’hostaleria.

Comunicació

Comissió amb la tasca de donar a conèixer què s’està fent, respondre peticions, emetre comunicats de les decisions d’interès. Gestió de les xarxes socials, llocs web, dispositius mòbils, senyals de televisió...

Patum Infantil

Associació que s’encarrega de la preparació, realització i avaluació de la Patum Infantil.

Juntament amb una altra proposta de reorganització, es ratificarà la nova estructura en la propera reunió del Patronat, prevista pel 13 de gener de 2012.   

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid