Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP dóna la veu a implicats en la lluita contra la retallades a Molins

La CUP ha optat per donar la veu a persones implicades en la lluita per la defensa dels serveis públics a Molins de Rei (Baix Llobregat) i donar-los suport en les protestes que organitzen cada dilluns. En aquest sentit,el passat 5 de novembre la CUP va organitzar un acte informatiu per accedir a informació de "primera mà" sobre les retallades que s'estan aplicant en la sanitat i l'educació pública.

Segons la candidatura del municipi, l'objectiu principal d'aquest acte consistia en poder conèixer amb exactitud quines retallades s'estan aplicant i quins efectes estan provocant, denunciant que "des dels grans mitjans de comunicació normalment ens arriben informacions distorsionades i allunyades de la realitat".

13/11/2011 21:34 Política

molins_de_rei._manis_retalladesL'acte va comptar amb la intervenció d'Albert Botran, regidor de la CUP a Molins de Rei, que va realitzar un anàlisi del context polític i econòmic, fent palès la necessitat d'un canvi de model econòmic. David Carmona, membre del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), va posar sobre la taula els greus problemes de finançament de les Universitats Públiques i com repercuteix en els estudiants. Finalment, Àngels Martínez Castells, membre de Dempeus per la Salut Pública, va tancar l'acte donant diverses alternatives per fer front a les retallades.

Crida a participar a la manifestació de cada dilluns

La CUP del municipi ha volgut animar a les ciutadanes i a la població en general a cercar informació de com afecten les retallades als serveis públics, fent una crida a la participació a les mobilitzacions que s'organitzen des de la Plataforma Molins contra les Retallades. També han demanat l'assistència a la propera manifestació del dilluns 14 de novembre a les 20.00, que sortirà de Plaça Catalunya, davant l'Ajuntament, i finalitzarà davant del CAP de la Granja.

 

Per saber-ne més:

La plataforma ciutadana Molins contra les Retallades respon a Boi Ruiz sobre l'ocupació del CAP 

 Nova manifestació contra el tancament del servei d'urgències del CAP de Molins de Rei

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid