Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La PDE es mobilitza de nou contra el transvasament a Castelló

Amb el lema "Ara el volen a Castelló, no als transvasaments", els representants de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) han anunciat a Tortosa que l'acte, que tindrà lloc l'1 d'octubre a les 20 hores a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa, comptarà amb les intervencions de membres de la Plataforma i d'Unió de Pagesos. (veure vídeo de la roda de premsa)
 
La PDE ha tornat a demanar al Govern espanyol que es pronunciï explícitament en contra del transvasament a Castelló i que ho faci abans de les eleccions generals, ja que si el Partit Popular guanya les eleccions del 20 de novembre, aquest transvasament es portarà a terme. I és que fa una setmana, el PP de Castelló va demanr en un ple a la Diputació  que el Govern Central cedeixi a la seva petició d'obtenir 90 hectòmetres cúbics d'aigua de l'Ebre a l'any.

21/09/2011 02:29 Territori
De moment la PDE i l'Ajuntament de Tortosa ja han posat el crit al cel. Precisament aquesta adminstració va aprovar una declaració institucional per rebutjar el projecte. La moció es va tenir el suport de totes les forces polítiques, fins i tot, els vots del Partit Popular del municipi.
 
 
{youtube}LQXOuCk-KbU&feature{/youtube} 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid