Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L' Associació Els Verds Esquerra Ecologista demana de manera urgent el tancament de les nuclears

La formació ecologista ha instat a la ciutadania a participar a la concentració convocada per la Coordinadora Tanquem les Nuclears. Per una nova cultura de l'energia ( que agrupa més de 400 entitats) que es realitzarà el proper diumenge 18 de setembre a la Plaça Sant Jaume de Barcelona
 
L' Associació Els Verds Esquerra Ecologista ha demanat al Govern Català i Espanyol  un calendari de tancament de les centrals nuclear i l'aplicació d'un pla que substitueixi les nuclears per energies netes.  Des de la formació ecologista després de la catàstrofe del Japó o de l'explosió del magatzem nuclear a França es més urgent i necessari que mai abandonar una energia bruta i perillosa com l'energia nuclear.

14/09/2011 00:39 Territori

En aquest mateix sentit els ecologistes catalans han demanat que no s'allargui la llicència del funcionament de la central nuclear d'Ascó que durant els últims anys ha tingut greus problemes de funcionament essent d'especial gravetat el que es va produir el 2007 amb una fuita massiva de radioactivitat que va contaminar els edificis i l'entorn més proper.

Els Verds també ha demanat valentia i claredat al Govern Català de Convergència i Unió perquè rebutgi el Magatzem Temporal de Residus que es pot instal·lar a Ascó .

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid