Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comiat i homenatge col·lectiu a en Josep Mayoral al Casal Popular de Gràcia

Diversos centenars de persones van acomiadar ahir a la Vila de Gràcia en Josep Mayoral, l'independentista gracienc que va morir en accident fa dos dies i conegut per ser un dels  "Tres de Gràcia".
 
Davant del del Casal Popular de Gràcia, l'espai de l'Assemblea de Joves, amics i companys van recordar el militant independentista amb diversos parlaments. També hi va intervenir el seu pare, que va agrair el suport i la presència de tant gent en un acte molt emotiu.

21/08/2011 13:15 Política

 

A l'acte hi van participar Feliu Ventura i Borja Penalba, que van interpretar la cançó "No sé què sent", i es va tocar la Moixeranga amb dolçaina mentre els assistents restaven en silenci i amb el puny alçat. Finalment, la cançó "Seguim, seguirem" d'Obrint Pas va cloure l'acte de comiat.

L'acte d'homenatge a l'independentista gracienc d'aquest dissabte a Gràcia estava encapçalat pel títol de "Seguim, seguirem: Va per tu, Josep!" Un homenatge al militant, a l'amic i al familiar que ens va deixar de manera tràgica en plenes festes populars de Gràcia.

La manifestació convocada per diverses organitzacions i col.lectius de l'esquerra independentista a les festes de Gràcia prevista per ahir havia estat suspesa en senyal de dol.

 

comiat_josep

 

comiat_josep_casa_pancartal

 

 

Per saber-ne més:

Dol a les Festes populars de Gràcia per la mort en accident de Josep Mayoral, dels "Tres de Gràcia" Llibertat.cat

Homenatge i mostres de condol per la mort de l'independentista Josep Mayoral  Llibertat.cat

Amics i familiars acomiaden Josep Mayoral, que es va morir dijous Vilaweb

Josep M. Roger Palà

 

 

  

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid