Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La pasta i el pastís de Mataró

Per Juli Cuéllar, membre de la CUP de Mataró

El nou govern de CiU a Mataró predica l'austeritat però a la pràctica, com a bons botiguers que són, ja estan pensant en apujar-se el sou. Aquesta decisió no és una anècdota sinó una conclusió lògica per a aquells que confonen l'Ajuntament amb una empresa privada i pretenen implantar un model gerencial en l’administració pública.

10/07/2011 23:38 Juli Cuéllar
Fotojuli Fotojuli

 

Cal fer notar que les promeses de canvi ja queden lluny i que CiU, un cop assolit el poder, manté el mateix model de ciutat del PSC pel que fa a organismes de participació, amb canvis nominals en els càrrecs polítics de confiança (que cobren salaris VIP de 73 a 78 mil euros/any). En aquestes condicions, tal com va acordar l’assemblea oberta de la CUP, votar a favor d’aquest repartiment del “pastís” i d’aquest model de ciutat seria una irresponsabilitat.


Mentre ens alliçonen amb l’estalvi i ens castiguen amb les retallades salarials, de drets laborals i socials, el “patriota” Mora (que no tindrà cap mania en pactar amb el PP igual que han fet a la Generalitat i al Consell Comarcal) ens anuncia que "No farem radicalitats, però fins ara l'alcalde i els regidors cobraven poc". Jo no sé si pel Sr. Mora 60.442,44 euros/any (sou brut de l’exalcalde Baron) són pocs euros, en qualsevol cas faria bé d’explicar-nos, a la gent mundana, per què els hem de pagar més? Per sort no tots els polítics tenen la brillant idea d'apujar-se el sou i sinó que ho preguntin als alcaldes de la CUP!


 Diuen que “menjar per menjar fa golafre” i, ateses les circumstàncies, sembla que a Mataró acabarem sent governats per una colla de golafres, tant o més vividors que els del PSC. La quadratura del cercle només és possible amb els silencis i les mitges veritats, altrament a les places i carrers de Mataró hi hauria una riuada de gent indignada dient prou!

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid