Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP convoca una concentració de rebuig davant la visita del príncep espanyol a Collbató

Després que aquesta setmana el príncep espanyol viatgés fins a Lleida per assistir a l'entrega d'uns premis espanyols, aquest dijous serà el torn del Montserratí, al Baix Llobregat. La CUP de Collbató creu que cal denuncia i rebutjar "una i les vegades que facin falta l'autoritarisme i imposició que suposa pels pobles i persones lliures la monarquia espanyola".

És per això que ha convocat una concentració de rebuig al príncep Borbó dimecres a les vuit del vespre a la Plaça de l'Església de Collbató i insta a mostrar el rebuig durant la visita que farà dijous a la plaça del Monestir a les dotze del migdia.

13/07/2011 09:41 Drets i Llibertats
La CUP remarca que el futur Felip VI representa "una corona que no hem escollit, una corona que lluny dels milions que costa, se'ns presenta com un símbol d'unitat per amagar el vassallatge que suposa per els catalans i catalanes cap a un país artificial com l'Estat espanyol". D'aquesta manera, recalca que és " l'expressió màxima de l'imperialisme de l'antiga corona castellana" i a més, denuncia que per garantir-ne la seguretat "ens porten militars espanyols que ronden des de fa dies pels pobles de Montserrat".

De la seva banda, subratlla que s'ha imposat per la força "el mal endèmic de la monarquia una i altra vegada quan les expressions republicanes han cobrat una força majoritària a la societat". I és amb l'arma de la por, assegura, que segueixen mantenint la "indivisible unitat d'Espanya".


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid