Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP no obté representació a Blanes per 65 vots

La CUP de Blanes ha agraït  el suport de les 622 persones que van decidir votar la CUP de Blanes i donar suport a aquest projecte malgrat quedar-se a tan sols 65 vots d'obtenir representació.
 
Malgrat tot, la formació reitera que ser presents al consistori és una eina de treball per ser més eficients en la lluita per la transformació social i no una finalitat en si mateixa. En aquest sentit, anuncia que seguirà treballant des de fora de l'ajuntament i continuarà reivindicant més participació ciutadana, més transparència i un nou model de poble.

24/05/2011 20:47 Política
La CUP valora els resultats com a "enormement positius" perquè "per primer cop un projecte de l'esquerra independentista i de transformació social s'ha presentat a unes eleccions municipals i ha obtingut el suport d'un sector significatiu dels veïns i veïnes de Blanes".

D'aquesta manera, asseguren que aquests 622 vots "ens refermen en la feina feta i en continuar treballant per canviar la manera de fer política municipal, per la transparència en la gestió pública i per l'aprofundiment en la participació ciutadana". El suport obtingut tot i no ser suficient per obtenir representació a l'ajuntament és significatiu, remarca la CUP, que assenyala que hi ha un sector de la societat blanenca que es planteja seriosament altres maneres de fer política, d'entendre la democràcia i la gestió municipal.

{youtube}6aiFDm41Vvk{/youtube}

Per saber-ne més:

Totes les notícies sobre el 22-M
 
 

La veu de la Unitat Popular: entrevistes als alcaldables de la CUP

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid