Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP Sabadell omple la Plaça del Pi en el seu acte central de campanya

comellessabaAhir, unes dues-centes cinquanta persones van assistir a l'acte central de campanya que la CUP de Sabadell va realitzar en una Plaça del Pi Pi plena de gom a gom.
 
Els músics sabadellencs Ricard Oliva –membre de la llista de la CUP– i Yolanda Verdugo, van donar el tret de sortida de l'acte amb una cançó de música popular. Tot seguit, les tres persones que encapçalen la llista de la CUP a la ciutat –la Maria Mena, l'Ernest Espinós i en Pau Comellas– van pujar a l'escenari per donar inici als parlaments.

20/05/2011 09:16 Política

La Maria Mena va llegir una hipotètica carta escrita per una noia jove que, d'aquí a trenta anys, reflexiona com la lluita de persones com la seva àvia va permetre canviar un sistema –elcapitalisme– que tan sols provocava injustícies i desigualtats.

Tot seguit, l'Ernest Espinós va iniciar el seu parlament explicant les raons que l'han dut a integrar-sei participar activament en el projecte de la CUP. A continuació, va fer una crida a votar massivamentper un projecte que, com ha dit, “la formen persones joves amb empenta i il·lusió, i que no claudicaran davant dels poders fàctics de la ciutat”.

Finalment, en Pau Comellas, alcaldable per Sabadell de la CUP, va fer un repàs del projecte del'organització tant a nivell nacional com de Sabadell, i va destacar que “davant de les mentides i la hipocresia d'un govern allunyat del poble, la CUP no callarem i, sense por i sense embuts, faremuna oposició condundent, valenta i persistent”. I és que, com ha ressaltat Comellas, “la CUP sempre hem dit que, si depèn de nosaltres, no farem alcalde ni Bustos ni cap altre candidat del PSC”. Per acabar, va fer una crida a mobilitzar el vot rebel de Sabadell, i va assegurar que “la CUP serem laveu del carrer a l'ajuntament”.
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid