Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vila de Capellades es presenta preparada per portar la casa de la vila

El passat diumenge 8 de maig Vila de Capellades (VdC-CUP) va realitzar el segon acte de campanya a la sala d'actes del Museu Molí Paperer. L'acte va començar amb la presentació del programa electoral que s'ha elaborat.

Es van desglossar un per un el punts del programa i les propostes, cada punt explicat per un integrant de la candidatura, de forma breu i clara. En finalitzar la presentació del programa, l'alcaldable, Aleix Auber, va incidir en el fet de que VdC-CUP es reafirma en la decisió presa fa 4 quatre anys, durant els quals la formació ha  madurat i agafat experiència.

10/05/2011 22:22 Política
Auber va afirmar que i ara és el moment de ser valents, apostar per un model de democràcia participativa com el que encapçala VdC-CUP i trencar amb el passat. "Per això cal una aposta ferma per nosaltres, estem preparats per portar la casa de la vila i així ho volem fer", va dir.

L'acte, que gairebé va omplir la sala d'actes del Museu Molí Paperer, va durar una hora i quinze minuts, després del qual es va recordar que el proper dissabte 14 de maig hi haurà un sopar - concert a la Plaça de la Bassa amb Meritxell Gené, cal compar el tiquets a cinc euros al Cafè Soul, La Lliga, al Jaç Roig i a la parada itinerant.

Per saber-ne més:

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid