Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unes cent persones participen a l'acte de la CUP de Benifairó de la Valldigna

Unes cents persones participen a l'acte de la CUP de Benifairó de la Valldigna
Esperen que el projecte comence a crèixer i que l'alternativa siga una realitat.
 
Un centenar de persones assisteixen a l'acte de la CUP de Benifairó de la Valldigna.  Una declaració de principis i una escenografia perfecta fan que els assistents hi connecten i donen el seu suport a la CUP. "Seguirem lluitant amb més força que mai" afirma Alberola cap de llista de la formació.

15/05/2011 12:19 Política

 

Esperen que el projecte comence a crèixer i que l'alternativa siga una realitat. És la primera vegada que assisteixen tots els grups polítics a un acte. El Candidat Josep Lluís Alberola emociona als assistents  amb la interpretació al Fagot de la Muixeranga i la recitació magnífica de la seua dona Pura Selfa de la poesia de V. Andrés Estellés "Assumiràs la veu d'un poble" com a fi d'acte.

 

cup_de_benifairop

 

 

Per saber-ne més:

Presentació de la CUP de Benifairó de la Valldigna 

La CUP de Benifairó de la Valldigna es posa a caminar sota l'horitzó del 22-M 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid