Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP dóna suport a Alternativa per la Garrotxa a les eleccions municipals

altergarrotxa La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) mostra el seu suport a Alternativa per la Garrotxa, de cara les properes eleccions municipals 2011 a Olot, i demana a tots els membres de l'esquerra independentista i els moviments populars de la comarca que hi donin suport.
 
Després d'un procés d'evolució autònom i assembleari, els membres d'Alternativa per la Garrotxa van decidir passar a ser un partit exclusivament garrotxí, sense vinculació amb cap altra força política, i adoptar un posicionament envers la qüestió nacional decididament a favor de la independència i el dret a l'autodeterminació de tots els pobles.
 
 

26/04/2011 11:27 Política
Aquesta evolució, sumada a un procés d'acostament cap a l'esquerra independentista i els moviments populars de la comarca, han facilitat que a dia d'avui la CUP consideri Alternativa per la Garrotxa el seu referent a la comarca de la Garrotxa i demani a tots els seus simpatitzants que col·laborin amb Alternativa de cara les properes eleccions municipals 2011.

Alternativa per la Garrotxa es defineix a si mateixa en tres grans eixos: La defensa del territori, la justícia social i la independència. A més, defensa la democràcia participativa com a eina bàsica de funcionament d'una societat plenament democràtica i defensarà accions a l'Ajuntament d'Olot per aprofundir en tots aquests àmbits.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid