Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Vilafranca aprova el programa i la llista electorals

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Vilafranca del Penedès va celebrar el passat dissabte 9 d'abril una assemblea general extraordinària per aprovar el programa polític municipal i la llista electoral per a les eleccions municipals del proper 22 de maig.
 

L'assemblea de la CUP va aprovar un programa polític de més de 150 pàgines que en les properes setmanes serà desglossat públicament pels portaveus de la CUP, i en el qual es recullen prop d'un centenar de propostes per a Vilafranca.

14/04/2011 09:16 Política
Aquest programa s'editarà en una versió completa que es podrà consultar a través del web i s'editarà un resum que serà repartit per totes les llars de la vila durant la campanya electoral. El cap de llista de la CUP, Llorenç Casanova, destaca que el programa "és fruit d'un procés participatiu que ha durat més d'un any, articulat entorn de debats temàtics oberts a tota la població de Vilafranca". En aquest sentit, afirma que la CUP és coherent en la defensa de la participació i la implementa en la pràctica política, "per això entenem que és imprescindible l'obertura del debat en l'elaboració del programa. El resultat final és molt satisfactori", assegura Casanova.

cupvila2011D'altra banda, l'assemblea també va aprovar la llista de 31 persones que concorreran a les eleccions municipals del proper 22 de maig. La llista està formada principalment per un perfil jove, però és mou en unes franges d'edat entre els 20 i els 68 anys. Entre les novetat destacades, cal esmentar la incorporació a la llista de l'històric advocat laboralista Dídac Gallego, l'advocat Sergi Marín, actual president de la Plataforma per una Vegueria Pròpia (PVP), i l'activista vilafranquina Teresa Baques. La llista, la tanca Otger Amatller, qui va ser el primer regidor de la CUP de Vilafranca.

Llorenç Casanova ha volgut destacar que la llista la componen "persones que porten molt de temps treballant en el teixit associatiu dels moviments socials i polítics de la vila" i que com a tal "representen perfectament el rerefons ideològic de la candidatura, que no és altra que la unitat popular". Casanova considera que la CUP ha fet un salt quantitatiu i qualitatiu en els darrers anys "ara som molta més gent treballant i això es nota en la qualitat del treball".

L'assemblea també va servir per a presentar un vídeo de precampanya que porta per títol "Botem per Vilafranca" i que amb poc més de tres dies, ja ha rebut més de 2.000 visualitzacions. El vídeo va ser gravat entre els dies 2 i 3 d'abril i va comptar amb la participació d'una cinquantena de persones.
 
{vimeo}22103746{/vimeo}
 
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid