Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Delegats sindicals d'ensenyament aconsegueixen reunir-se amb la consellera i abandonen la tancada

Una dotzena de delegats sindicals havien iniciat una tancada al departament d'educació pel fracàs de les negociacions sobre les retallades.
 
Ara bé, la consellera Irene Rigau ha accedit a entrevistar-se, per la qual cosa s'ha abandonat la tancada. Durant la reunió, Rigau ha ofert la possibilitat d’una nova Mesa Sectorial pel proper dimecres, per tal de parlar sobre les conseqüències de les mesures, el calendari d’aplicació, la recol.locació dels/les mestres de primària i les plantilles. Tot i així, el conflicte restarà obert, ja que Rigau ha dit que no es negociarà el document de les retallades. 

28/04/2011 23:40 Drets i Llibertats
Representants dels sindicats USTEC-STS, CCOO i UGT-FETE i ASPEPC-SPS portaven gairebé set hores tancats a l'edifici annexe de la Conselleria, on s'havien reunit aquest matí durant tres hores amb representants del Departament. La falta d'acord en aquesta negociació, que la consellera va donar per tancada després de la reunió, els va portar a aquesta mesura, que pretenien mantenir fins que no es reprengués el diàleg.
 
El diàleg s'han torna a reempendre amb la reunió amb la consellera, però sinó es parla sobre les retallades, la USTEC·STEs ja avança que el conflicte continuarà obert i que, per tant, farà una crida a la mobilització.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid