Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Reflexió sobre la llengua al món socioeconòmic a les jornades de sociolinguítica d'Alcoi

Les Jornades de Sociolingüística d'Alcoi, que arriben a la 16 edició i centren l'atenció en la reflexió sobre el valencià al món socioeconòmic. La jornada tindrà lloc al Campus d'Alcoi de la UPV dissabte 2 d'abril en horari de 9 a 20.30 hores amb un programa complet i activitats extraordinàries centrades en l'any d'Enric Valor.
 
Així entre dimarts 29 de març i dilluns 4 d'abril, es podrà visitar a la sala multiusos del campus l'exposició que l'Acadèmia Valenciana de la Llengua ha creat i està circulant per tota la Comunitat per homenatjar Enric Valor. Una mostra amb 12 panells i 5 itineraris per seguir la vida i l'obra de l'escriptor de Castalla.

24/03/2011 11:36 Llengua

S'espera un centenar d'assistents principalment de les Comarques Centrals del País Valencià amb un perfil d'estudiants, docents i entesos de la sociolingüística.

Font: Aula Multimèdia

 

 

jornades_sociolingstica_11

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid