Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Arriba un any més el Combat de corrandes de la Garrotxa

Torna un any més el Combat de corrandes de la Garrotxa. Serà el proper 2 d'abril al poble de Montagut. Les activitats d'enguany començaran a les 10.30 h al pati de l'escola de Montagut, on se celebrarà un taller de bèlit, el joc català d'arrel tradicional, amb l'equip gironí CupdeCana.
 
A les 12.30 h es farà una cercavila per Montagut fins a la plaça de l'Església, amb la col·laboració de l'entitat Terra Aspra de Montagut, la presència del drac Aniol i els gegants de Montagut.

07/03/2011 22:47 Cultura
En arribar a la plaça de l'Església, a les 13 h, la colla bastonera Picadits (de Vilassar de Mar, Maresme) oferirà el seu repertori de ball de bastons i a 13.30 h se celebrarà la primera cargolada popular de la Garrotxa al preu de 14 euros. El menú garrotxí del dinar popular consisteix en:
  • Entrants:Amanida amb producte de proximitat. Cargols a l'adoba, plat tradicional de la garrotxa.
  • Segons: Fesols de Santa Pau i botifarres artesanes de la carnisseria Can Picart (Montagut).
  • Postres: Galetes artesanes de Cal Enric (Castellfollit de la Roca).
  • Més pa artesà de la fleca Palomeras (Montagut), vi de l'Empordà del celler el Ferré del Mas (Olot), aigua de Sant Aniol (la Garrotxa) i Ratafia de Can Russet (Olot).
A les 16 h començarà el combat de corrandes amb la participació d'Albert Botran guanyador de la primera edició del combat de corrandes a Santa Pau. La Marta Rius serà l'àrbitra de la jornada, i com a jurat popular hi haurà en Gustinet d'Espolla, l'actriu i directora olotina Anna Roca i l'actriu catalana Clara Segura.
 
Enguany l'orquestrina estarà formada per l'Albert Dondarza d'Olot i en Guillem Ballaz d'Argelaguer. El premi per al guanyador/a serà una nit per a dues persones coincidint amb laTrobada de Grallers i Dolçainers dels Països Catalans que es fa cada any a Jesús (Terres de l'Ebre). En acabar el Combat de Corrandes hi haurà un concert amb el músic de l'Alta Garrotxa Manelic de Pera.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid