Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Milers de persones aplega la marxa a Castelló contra el cessament d'emissions de TV3

Paral·lelament, aquest cap de setmana s'han fet concentracions i marxes a diversos indrets de la nació. Destaquem més de mig miler de persones a Sueca divendres passat. També a Vilanova i la Geltrú, Pego, Xàtiva, Nules, Pedreguer, Gandia i Alabat de la Ribera entre altres.

Ahir a la tarda, unes 15.000 persones, segons Acció Cultural del País Valencià i unes 10.000, segons diversos mitjans de comunicació van participar en la marxa pels carrers de Castelló contra el cessament d'emissions de TV3. La manifestació ha sortit de la Plaça de la Independència encapçalada per una pancarta en la qual podia llegir-se 'Sí a TV3, volem TV3'.

27/02/2011 01:30 Comunicació

ACPV ha qualificat d'èxit la manifestació. 'Som aquí per defensar la llibertat d'expressió i d'opció en una societat democràtica i, per tant, per a protestar contra la censura', ha dit un dels portaveus, Manel Carceller.

La manifestació ha transcorregut en un ambient festiu, amb grups d'animació, malabras i grups de dolçaina i talabet. A més, els organitzadors han anunciat que havien convocat una altra manifestació a València per al dia 16 d'abril.

seucavvSueca

Divendres passat, més de 500 persones es van concentrar a Sueca en protesta pel tall de les emissions de la TV3.  Els concentrats van cridat eslogans com ara "Volem TV3", "Prou corrupció, volem TV3" i "Llibertat d’expressió, Camps a la presó" en referencia als casos de corrupción en els que està implicat.       

L'acte fou convocat per l’Assemblea de Joves de la Ribera Baixa que va valorar molt positivament aquesta concentració. Els joves van exigir al Consell valencià que retirés les multes imposades a ACPV i deixes emetre lliurement  el senyal de TV3.        

Per últim, es cal destacar l’assistència d’una delegació comarcal del PSOE. En aquest sentit, abans de la concentració el portaveu de l’AJRB va demanar als representats del PSOE que presionessin al govern español per tal d’avançar en la reciprocitat de les senyals de televisió entre el sud i el nord de la Sènia.

 

Per saber-ne més:

Rebuig al tancament de TV3 al País Valencià

Concentració a la Universitat de València contra el tancament de TV3

Les xarxes socials marquen l’agenda dels mitjans en la cobertura de l’apagada de TV3

La CUP impulsa la lluita de protesta contra el tancament de TV3 al País Valencià

Continua el clam popular arreu de la nació per veure TV3 al País Valencià

Que què tenim? Senyal de país 

La 42a Renovació de la Flama de la llengua catalana esdevé un clam contra el tancament de TV3

Mobilitzacions al País Valencià a favor de TV3

Durant vint-i-quatre hores Llibertat.cat no emetrà cap informació

 

{youtube}W4KEnn7qF1A&feature{/youtube}

{youtube}KWrnkXso--s&feature=related{/youtube}

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid