Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Benifairó de la Valldigna es posa a caminar sota l'horitzó del 22-M

benifairFa uns dies la CUP de Barxeta a la comarca de la Costera va confirmar que es presentaria novament a les municipals del 22-M. Recordem que a les anteriors no van entrar a l'Ajuntament per 17 vots.

 

Paral·lelament, s'ha sabut que s'ha constituït el nucli de la CUP de Benifairó de la Valldigna. El seus promotors van avançar ahir al portal Valldigna Digital que es presenten com a una alternativa i per això van a treballar i convèncer al veïnat d'un projecte que consideren innovador i valent. Ara el seu pla de treball passa per confeccionar la llista electoral,  elaboració del programa i objectius electorals i el funcionament d'assemblees en tots els àmbits socials i d'entitats del poble.

17/02/2011 00:14 Política
 
CUP de Benifairó de la Valldigna
 
Som al País Valencià, en concret de Benifairó de la Valldigna, creguem en el llarg camí cap a la independència dels Països Catalans i per aixó lluitarem amb respete per aconsseguir un altra societat lliure.

Som a La Valldigna  una comarca històrica masacrada pel terrorisme mediambiental impulsat des de la Generalitat amb la comcupiscència dels nostres alcaldes: ALTA TENSIÓ, MACROURBANITZACIONS, AUTOVIES, LAMINACIONS DE RIUS més que qüestionables PROSPRECCIONS PETROLÍFERES, INDUSTRIES CONTAMINANTS i CANCERÍGENS (Asfaltos Chova), INCENDIS ..
.
Som observadors i crítics de la realitat que vivim dia a dia i tot el que proposem està debatut i estudiat, sabem escoltar a tot el món.

Som persones compromeses amb ganes de treballar en polítiques socials valentes, diferents i rupturistes.
 
La CUP de Barxeta ja va participar a les darreres eleccions del 2007 quedant a les portes d'entrar al consistori (17 vots), ara però, la tasca feta durant aquests darrers 4 anys centrada en la defensa del Riu de Barxeta i del Massís del Boscarró
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid