Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona protestarà contra la Trobada de Directius per reivindicar economia local

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona ha convocat per demà, 30 de novembre, a les 19:30h davant del CAP-Güell de Girona, una concentració de rebuig a la 3a Trobada de Directius, sota el títol "Contra el capital internacional, economia local".

En aquesta cita, centenars d'empresaris espanyols es reuniran a Girona amb la ministra de la crisi Elena Salgado i l'hereu de la corona espanyola, Felip de Borbó, entre d'altres representants del món polític i econòmic espanyol.

29/11/2010 14:55 Economia

La CUP, que convoca aquest acte amb l'organització juvenil Maulets, considera "una mostra de cinisme" aquesta trobada en què, segons la candidatura, el món econòmic i empresarial espanyol ha escollit la ciutat de Girona per acordar quina és la millor manera de continuar deslocalitzant empreses del país, internacionalitzant el capital i retallant els drets socials i laborals dels sectors populars del país i d'arreu d'Europa.

A més de mostrar el rebuig, la CUP aposta per "respondre'ls amb propostes", que ajudin a superar la crisi d'una forma diferent a la que el capitalisme salvatge pretén. Com a exemples citen el suport al cooperativisme i l'economia social, la potenciació dels cultius locals i altres productes de quilòmetre zero, així com totes aquelles iniciatives que encaminin la societat cap a un sistema productiu respectuós amb l'economia local.

Per saber-ne més:

Girona acollirà la tercera trobada de directius d'empreses espanyoles

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid