La CUP de Girona protestarà contra la Trobada de Directius per reivindicar economia local

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona ha convocat per demà, 30 de novembre, a les 19:30h davant del CAP-Güell de Girona, una concentració de rebuig a la 3a Trobada de Directius, sota el títol "Contra el capital internacional, economia local".

En aquesta cita, centenars d'empresaris espanyols es reuniran a Girona amb la ministra de la crisi Elena Salgado i l'hereu de la corona espanyola, Felip de Borbó, entre d'altres representants del món polític i econòmic espanyol.

29/11/2010 14:55 Economia

La CUP, que convoca aquest acte amb l'organització juvenil Maulets, considera "una mostra de cinisme" aquesta trobada en què, segons la candidatura, el món econòmic i empresarial espanyol ha escollit la ciutat de Girona per acordar quina és la millor manera de continuar deslocalitzant empreses del país, internacionalitzant el capital i retallant els drets socials i laborals dels sectors populars del país i d'arreu d'Europa.

A més de mostrar el rebuig, la CUP aposta per "respondre'ls amb propostes", que ajudin a superar la crisi d'una forma diferent a la que el capitalisme salvatge pretén. Com a exemples citen el suport al cooperativisme i l'economia social, la potenciació dels cultius locals i altres productes de quilòmetre zero, així com totes aquelles iniciatives que encaminin la societat cap a un sistema productiu respectuós amb l'economia local.

Per saber-ne més:

Girona acollirà la tercera trobada de directius d'empreses espanyoles