Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CCOO, sindicat criminal?

Un paleta va caure daltabaix d'un sisè pis en obres i es va matar. L'edifici és de Comissions Obreres (CCOO).

Malgrat defensar de cara a la galeria els drets i la dignitat dels treballadors, de portes endins la dignitat va escassa, ja que el sindicat CCOO sembla no mirar per l'estat dels treballadors ni en les seves pròpies obres. No ha estat fins que un paleta s'ha matat que s'ha destapat la poca cura que sembla tenir CCOO per la salut laboral més enllà de les paraules. O si s'hi mira, no ho fa prou bé.

17/12/2010 01:10 Laboral

Segons va fer públic l'ACN, l'immoble on es va matar un paleta dimarts passat forma part d'una promoció de 72 habitatges de protecció oficial que s'han de sumar als altres que ja ha construït CCOO a l'entorn de la plaça d'Europa.

El treballador Abdul, M., veí de Barcelona, va morir als 29 anys d'edat en caure d'un sisè pis de l'Hospitalet de Llobregat. La víctima es va matar en horari laboral i l'edifici des d'on es va precipitar era on estava treballant. Doncs bé, l'immoble en qüestió forma part d'una promoció d'habitatges construïts per l'empresa OHL i promoguts per CCOO. Segons la gestora d'habitatges del sindicat, Habitatge Entorn, cada setmana es fan inspeccions a les obres, però casualment la mort del treballador no la va presenciar ningú. El sindicat assegura que l'accident no es deu "a una fallada de seguretat i salut".

Ara, s'espera que els Mossos recullin tota la informació necessària per esclarir els fets de l'accident i posar-los en coneixement del jutjat de guàrdia i del Departament de Treball, tal com és habitual en accidents laborals amb víctimes mortals. 

OHL construeix, des del gener passat i per encàrrec d'Habitatge Entorn, aquests dos blocs amb 72 pisos de protecció oficial a la confluència dels carrers d'Amadeu Torner i Aprestadora. Es tracta d'alguns dels edificis d'habitatge que estan sorgint a l'entorn de la plaça d'Europa, on no només hi ha oficines.Tant UGT com CCOO ja ha promogut i estan promovent blocs en aquesta zona.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid