Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ràdio Arrels, la veu de Catalunya Nord, celebrarà el seu 30 aniversari amb dificultats financeres

Si les dificultats persisteixen, els responsables de la ràdio es plantegen la possibilitat de fer una crida a la participació popular per garantir la continuïtat del projecte. De moment, des del nord de l'Albera ja s'han aixecat veus fent una crida a la solidaritat amb l'emissora
 
El 2011, Ràdio Arrels celebrarà 30 anys, però avui la ràdio coneix dificultats financeres, a causa dels endarreriment s de les subvencions per la crisi econòmica. Això significa que s'haurà de procedir a l'acomiadament d'una de les sis persones que treballen a la ràdio i evitar així no posar en perill el conjunt de l'estructura.

25/11/2010 12:24 Comunicació

Ràdio Arrels és l'única emissora que emet en català a la Catalunya del Nord. Pertany a l'associació cultural Arrels i funciona quotidianament amb sis assalariats i puntualment amb uns trenta voluntaris. 

Com a ràdio associativa, Ràdio Arrels només es finança amb subvencions, i a part de la Generalitat de Catalunya, el pressupost es complementa amb aportacions del Consell General dels Pirineus Orientals, el Consell Regional de Llenguadoc Rosselló, i fons de l'Estat francès, que fins ara s'han anat renovant anualment. 

L'emissora, que celebrarà el 30è aniversari aquest 2011, va començar a emetre el 28 de maig del 1981, i continua sent l'única ràdio integrament en català a la Catalunya del Nord.

Per saber-ne més:

RÀDIO ARRELS, 2011: Trentè aniversari i ... any complicat!

RÀDIO ARRELS 30 ANYS QUE ENS SERVEIX, AVUI MÉS QUE MAI ENS NECESSITA

 

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid