Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ràdio Arrels fa una crida a la solidaritat per salvar la seva delicada situació econòmica

Ràdio arrels, la ràdio de Catalunya Nord en català, ha decidit finalment fer una crida a la solidaritat per mirar de solucionar els problemes econòmics que pateix per culpa dels 50.000 euros que la Generalitat s'havia compromès a donar a l'emissora en concepte d'ajut.

El Govern ha incomplert el seu compromís de promoure i ajudar els mitjans en llengua catalana. Aquest incompliment és encara més greu si tenim en compte l'àmbit d'emissió de Ràdio Arrels, la Catalunya Nord, un territori on el català es troba severament perseguit i amb una salut molt precària.

30/11/2010 14:24 Comunicació

És per això que, sense cap altra alternativa, Ràdio Arrels ha decidit fer pública la seva delicada situació econòmica per estendre la solidaritat arreu dels Països Catalans. 

L'emissora, que celebrarà el 30è aniversari aquest 2011, va començar a emetre el 28 de maig del 1981, i continua sent l'única ràdio íntegrament en català a la Catalunya del Nord. Actualment disposa de sis treballadors en plantilla -n'haurà d'acomiadar un- i una trentena de col·laboradors.

Segons assegura l'emissora, la crida ja ha començat a fer el seu efecte, de manera que ja ha rebut les primeres mostres de simpatia i propostes d'ajuda. En aquest sentit, regracien totes les mostres de solidaritat que els hi han arribat. Les aportacions es poden fer arribar a diferents números de compte o a la seu social de l'emissora.

Per saber-ne més:

Ràdio Arrels, la veu de Catalunya Nord, celebrarà el seu 30 aniversari amb dificultats financeres 

RÀDIO ARRELS, 2011: Trentè aniversari i ... any complicat!

RÀDIO ARRELS 30 ANYS QUE ENS SERVEIX, AVUI MÉS QUE MAI ENS NECESSITA

 


 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid