Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nous projectes urbanístics al delta del Llobregat després d'haver-se aturat el "Barça Parc"

Ara l'Ajuntament de Viladecans promou el projecte "Parc del Delta de Viladecans" just al altre costat de l'autovia de Castelldefels on es volia fer el Barça Parc. La plataforma Salvem Oliveretes considera que és una nova" aberracció al delta"

Aquest projecte projecte vol convertir 217 hectàrees actualment espais naturals i agrícoles, al voltant del Camí de les Fili­pines, just al altre costat de l'autovia de Castelldefels on es volia fer el Barça Parc, i construir equipaments comu­nitaris (152 ha.) i  zona d’instal·lacions turístiques i de lleure (5,7 ha. dedicades al comerç, 12,7 ha. a hotels, i 13,7 ha. al sector terciari).

30/11/2010 02:37 Territori
On s’instal·laran negocis que “els de sempre” preveuen que ens donaran 5.000 llocs de treball, que diuen que son necessaris per donar “coherència” als plans de futur i de creixement urbanístic i demogràfic de Viladecans (ja que "els de sempre" volen que Viladecans créixi fins als 75.000 habitants el 2025, construint 4884 habitatges nous els propers 10 anys).
 
Per la seva banda, la Pataforma Salvem Oliveretes ja ha presentat al·legacions . Declaren que la "zona es  troba rodejada per espais naturals protegits per la Xarxa Natura 2000 i per una xona ZEPA" i que el projecte implicaria "trencar el ja dèbil sistema ecològic de la zona i suposaria, especialment, un perill per les espècies autòctones i els aqüífers que hi ha". 
 
També exigeixen que "es respecti l'equilibri i la coexistència dels pocs espais naturals que encara ens resten, vetllant per propulsar-ne l'ampliació i la no degradació".
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid