Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Pioixa de Bordils celebra el seu 10è aniversari amb una jornada antirepressiva

L'Ateneu La Pioixa de Bordils (Gironès) està de celebració. Aquest dissabte 20 de novembre el "petit refugi dissident de Bordils" celebra el seu 10è aniversari.

La festa d'aniversari serà una jornada antirepressiva que comptarà amb la participació d'Alerta Solidària, que hi serà present amb la intervenció del seu portaveu, Martí Majoral, en un acte antirepressiu que tindrà com a protagonista Eudald Calvo, veí d'Argentona i represaliat per la seva militància en el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i Maulets.

19/11/2010 02:43 Drets i Llibertats

La jornada començarà a dos quarts d'onze del matí amb una bicicletada pel camp d'aviació de Celrà i una visita guiada pels refugis de la Guerra Civil i un vermut a les dotze del migdia. La festa d'aniversari es reprendrà a les cinc de la tarda amb l'emissió del documental "Terra Lliure, punt final" per seguidament donar pas a la xerrada antirepressiva de Majoral i Calvo. A les vuit del vespre Titot i David Rosell presentaran l'espectacle "L'Esca del Pecat" amb un concert acústic que s'acompanyarà de sopar i més música.

Deu anys després de la seva creació, La Pioixa està plenament consolidada i amb ganes de tirar endavant. Tal com expliquen els seus membres, des dels seus inicis ha estat un projecte dels joves del poble per als joves del poble. "Hem volgut ser el lloc on es pogués reunir el jovent del poble sense cap mena de tutelatge institucional i sense cap cessió a l'oci més ferotgement consumista al qual ens volen abocar aquells qui anhelen un jovent treballador català totalment alienat i sense cap mena d'esma per lluitar", manifesten, tot i que reconeixen que no ha estat fàcil i que hi han hagut obstacles. Però adverteixen: "I estem aquí perquè ens pesen molt més les ganes de viure en llibertat i sense cadenes que qualsevol altre miratge amb el què ens vulguin entabanar".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid