Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pau Alabajos realitzarà una gira de concerts pels Estats Units i Québec

La gira durarà aproximadament dues setmanes: començarà el 16 d’octubre a la ciutat de Nova York i acabarà el 30 d’octubre a San Diego (Califòrnia). Tot seguit, afrontarà l’enregistrament del seu tercer treball discogràfic, “Una amable, una trista, una petita pàtria” que veurà la llum el gener de 2011, en la inauguració del festival de cançó d’autor Barnasants.
El dia 16 d’octubre el cantautor de Torrent encetarà la seua gira nord-americana en Postscrypt Coffeehouse , una sala pertanyent a la Universitat de Columbia (Nova York), que funciona des de l’any 1964 i que està especialitzada en folk singers. Per aquest local han passat el bo i millor de l’escena local de cantautors, com ara Ani Difranco, Jeff Buckley o Suzanne Vega. Pau Alabajos, en aquesta ocasió, compartirà cartell i escenari amb els artistes Chris Milam i Cameron McLain.
 


15/10/2010 03:44 Cultura
El Departament d’Hispàniques de la Universitat de Florida és l’entitat encarregada d’organitzar el recital que tindrà lloc el dia 19 d’octubre a Gainsville. L’espai escènic escollit serà el Thomas Center Spanish Court i Alabajos comptarà amb la col·laboració de l’actriu Susanna Sebastià per a aquest espectacle.
 
El dia 22 d’octubre Pau Alabajos interpretarà les seues cançons a la Universitat de Missouri, concretament en el Memorial Union, un centre cultural multidisciplinar destinat a la comunitat d’estudiants d’aquesta universitat del Mid-west.

Ja en el territori de Québec, el cantautor participarà en tres activitats: el dia 26 d’octubre Alabajos impartirà un taller-col·loqui amb els alumnes de la Universitat de Montréal. Al dia següent, 27 d’octubre, realitzarà un concert en la inauguració del festival de cinema independent "Tapis Rouge", on enguany la cultura catalana és la convidada d’honor. Assistiran a aquesta cita, com a ambaixadors del cinema autòcton, Ventura Pons i Josep Maria Forn. Per últim, Pau Alabajos cantarà en la "Maison de la Cultura de Rosemont-La Petite-Patrie" el dia 28 d’octubre. Dins d’aquesta programació també hauria d’haver actuat el cantautor penedesenc Cesk Freixas, amb l’espectacle conjunt “Venim del nord, venim del sud”, però finalment l’artista de Riudebitlles no podrà assistir.
 
Com a cloenda d’aquesta gira nord-americana, Pau Alabajos realitzarà una última actuació a San Diego. Serà el dissabte 30 d’octubre en el Casal dels Països Catalans a Califòrnia.

Tots aquestos recitals i concerts han sigut possibles gràcies a la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Ramon Llull, i la implicació dels lectorats i departaments de català de les universitats d’Estats Units i Quebec.


 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid