La presentació oficial d'Unitat contra el feixisme, tot un čxit

Unitat contra el feixisme avança amb força. El passat divendres 15 d’octubre va tenir lloc la presentació oficial de l'entitat a la sala d’actes de l’Espai Jove La Fontana, situat a la vila de Gràcia.

En un acte titulat "La unitat fa la força" es va presentar Unitat contra el feixisme i el racisme, un nou espai unitari per plantar cara davant del creixement del racisme i de l’extrema dreta, focalitzat de forma especial contra el partit Plataforma per Catalunya i tot allò que representa.

16/10/2010 22:06 Drets i Llibertats

L’acte de presentació d’Unitat contra el feixisme va ser tot un èxit, amb una participació molt àmplia i representativa de diversos sectors de la societat catalana.

Una setantena de persones, representants del moviment veïnal, associatiu, sindical, etc, van assistir a l’acte de presentació, en el qual hi van intervenir, entre altres, la CONFAVC, la FAGIC, Aturem la Guerra, Papers per a Tothom, SOS Racisme, etc, que van explicar els motius per tirar endavant aquesta iniciativa, així com membres de col·lectius de Vic, El Vendrell o Vilafranca, que van explicar les dinàmiques de lluita existents contra les activitats de PxC a les seves localitats.

Unitat contra el feixisme compta ja amb multitud d'adhesions tant col·lectives com individuals, entre les quals hi ha Llibertat.cat. Per sumar-se a la iniciativa només cal enviar un correu electrònic a info@unitatcontraelfeixisme.org 
 
{youtube}ar437yuDq24{/youtube}