Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els Mossos van gravar la detenció de Garganté en vídeo

La CGT, sindicat on milita Josep Garganté, ha denunciat la manera com va ser detingut el sindicalista de TMB el dijous a la tarda.

Segons revelen, els Mossos d'Esquadra es van presentar al seu lloc i de treball i quan Garganté va finalitzar la seva jornada laboral a l'autobús el van emmanillar mentre el gravaven amb una càmera. Seguidament el van traslladar a la comissaria de les Corts. La CGT remarca que si Garganté havia estat denunciat el jutjat li podria haver enviat una citació per anar a declarar tal com fa en la majoria d'ocasions.

15/10/2010 22:53 Drets i Llibertats

Pel sindicat, és "del tot innecessari realitzar una detenció pública-espectacle i molt menys innecessari fer-li passar una nit en una cel·la d'una comissària".

En aquest sentit, lamenta el "circ mediàtic" que s'està preparant des de la Conselleria d'Interior. "Creiem que han obert una caça de bruixes després de l'èxit de les convocatòria de la vaga general", manifesta la CGT, que alerta que tot aquell qui ha estat etiquetat d'"antisistema" pel poder pot ser víctima d'aquesta "caça de bruixes".

Pel sindicat aquesta perseucució és deu a l'èxit dels piquets organitzats en els diferents barris de la ciutat, l'èxit dels piquets de CGT, i la confluència de tots dos a la concentració del 29-S, que va aplegar més de 10.000 persones, i a la manifestació de la tarda de la CGT, on hi van assistir 10.000 persones més, segons assegura.

 

Per saber-ne més:

Josep Garganté surt en llibertat amb càrrecs 

La COS se solidaritza amb Garganté i condemna la "ràtzia repressiva" del 29-S  

Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3 


 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid