Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La PDE celebra el seu 10è aniversari per denunciar que el transvasament continuen

Dissabte, dia 18 de setembre a partir de les 20 hores a la Plaça de l’Ajuntament de Tortosa. Una  Festa oberta a tothom que anuncien amb música , ball i xalera.
El 15 de Setembre farà 10 anys de la creació de la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE). Una lluita sense precedents per la defensa del  Riu , el Delta i el futur de les Terres de l’Ebre en conjunt.  La Plataforma admet que han estat anys de sacrifici per a  molta gent i alguna que altra satisfacció per a tothom. Al mateix temps que anuncia el 10é Aniversari de la seua constitució,la PDE aprofita per tornar  a denunciar  que els transvasaments es continuen  fent, encara que més petits i encoberts. Ja que, el que abans havien de ser tubs ,i feia enfadar a la gent, ara son canals i passen mes desapercebuts.

06/09/2010 23:15 Territori

La determinació de desviar l’Ebre cap a Valencia i cap a l’àrea metropolitana de Barcelona esta molt viva, activa i executant-se:

El Xerta -Sènia  cap  València. El Segarra-Garrigue cap  Barcelona o L’Aldea –Camarles com a reforç  per a Tarragona,

Els antitransvasament fan notar que no hi crisi per a aquestes obres , ja que mentre totes les infraestructures s’aturen o es ralentitzen , aquestes no.

Conscients de que aquesta vegada ho tenen molt mes difícil ,la Plataforma en Defensa de l’Ebre manifesta també ,desprès de 10 anys , la seua  ferma determinació de seguir en la lluita per la defensa del Riu, el Delta i el futur de les Terres de l’Ebre .

Per això, diuen,s’ha  d’aturar aquests Transvasaments i al seu  parer, això  passa per mantenir la integritat del Riu i la necessitat de determinar un cabal mediambiental suficient per mantenir la estabilitat del Delta, la qual.litat de les aigües i preservar el futur de les Terres de l’Ebre.

 

Per saber-ne més:

La Plataforma en Defensa de l'Ebre denuncia el transvasament a Barcelona a través del riu Segre 

La Plataforma en Defensa de l'Ebre desborda  

La Plataforma en Defensa de l’Ebre denuncia irregularitats en el canal Xerta-Sénia 

A Tortosa " es farà dissabte" dins "la setmana de l'aigua 2010" 

La PDE denuncia el minitransvasaments en el dia Mundial de l'Aigua 

La PDE dóna a conèixer el manifest de la seva 10a Assemblea a Tortosa 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid